ריחות וטעמים של בית
ההרגשה בהכנה של האוכל לשבת שונה לחלוטין מההכנה של אוכל באמצע שבוע, האוכל מקבל טעם אחר, הרגשה אחרת וניחוח מיוחד
הרצון לבשל לאהובים שלנו את המנות שהם אוהבים , לאפות לחם בית ולהגיש לשולחן מלא סלטים
זה לא קשה ואפילו פשוט!
בסדנת ״שבת קודש״ נלמד להכין את עיקרי המאכלים שמאפיינים כמעט כל בית.
נתחיל בלחם הבית "עננים" המפורסם שלי, ריבת מטבוחה פיקנטית עם טריק מושלם!
קציצות דגים ועוד סיר דגים מיוחד, חומוס מרוקאי, תבשיל בשר, מאפה ועוד הרבה מנות מיוחדות.
אז אם בא לכם להתחיל לבשל השבת עם טיפים שיקלו עליכם, שהשולחן שלכם יקבל טעמים חדשים ומיוחדים
אתם מוזמנים להגיע לסדנה ולהנות מחוויית בישול בלתי נשכחת באווירה קלילה ונעימה והכי חשוב- טעימה!