תמונה של מירי קוקי

מירי קוקי

משתפת מתכונים באהבה

מוקפץ סלמון מהיר

שקופית קודמת
שקופית הבאה

מכירים את זה שאתם רואים מנה וחושבים שיקח לכם נצח להכין אותה, אז זו לא המנה הזו

את המוקפץ הזה אתם תכינו ב15 דקות בדיוק ותהנו מארוחה טעימה קלילה ומשביעה

מצרכים:
1 בצל גדול חתוך לרצועות
1 פרח ברוקולי מורתח
חצי סלסילת פטריות
בצל ירוק לקישוט
חבילת נודלס אודן (ללא צורך בבישול)
1 נתח סלמון
תבלינים:
רוטב טריאקי, רוטב סויה מלוח, פלפל שחור גרוס , אם אוהבים ניתן להוסיף צ׳ילי גרוס

הכנה:

חותכים את הסלמון לקוביות ומתבלים במעט שמן זית מלח ופלפל, מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 6 דקות  (ניתן גם לצרוב על מחבת)

במחבת מטגנים את הבצל, מוסיפים את הברוקולי ואז את הפטריות
מוסיפים את הסלמון ואת הנודלס מקפיצים ביחד ומוסיפים את הרטבים
מקפיצים לאיחוד

מעבירים לצלחת ומפזרים הבצל ירוק

בתאבון

שתף את המתכון

תפריט נגישות

אהבתם את המתכון?

שתפו איך יצאה לכם המנה